NORSE Mountain - Minted Berries 50ml E-Juice

Norse
Vennligst logg inn for å se pris
0 produkt/er på lager
SKU
303886
Legg til ønskeliste

Minted Berries e-juice fra NORSE sin Mountain serie er elsket av veldig mange. I denne forfriskende e-juicen finner man en herlig kombinasjon av avkjølte bringebær og blåbær. Den er like frisk som den er søt, og gir deg den gode norske sommerfølelsen vi alle elsker.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Mountain - Minted Berries 50ml E-Juice
Din vurdering